КРСТИЋ СТИЖЕ ДА ПОМОГНЕ И ПРОВЕСЕЛИ СЕ

ВИШЕГРАД – Хуманитарац и начелник Спасилачког центра Србије Војкан Крстић активирао је механизацију чим су запријетили снијежни наноси како би помогао мјештанима у селима.

Старац у снијежном наносу

Његове лако покретљиве и мале машине стигле су у свако сеоско сокаче и „пропртиле“ снијег до кућа којима се тешко прилази посебно оних гдје живе старачка домаћинства.

У једној акцији у близини Бијелог Брда Крстићеви људи су из снијега извукли и дједа Васу, смјестили га у своје возило и одвезли кући и његовој баби.

На сигурном

У предаху између акција Крстић је искористио прилику да учесницима Српског сијела које је одржано у Свадбеном салону на Бикацу честита православну Нову годину и да заједно са њима заигра у српском колу.

Моја животна девиза је да треба да се дружим са обичним људима и у невољи али и кад се души пусти на вољу. Некад је братски загрљај већи и важнији  од било какве врсте материјалне помоћи, „рекао је Крстић.

Крстић у колу на српском сијелу

Крстића, који дио свог иметка несебично дијели оним акоји немају ништа,  пријатељи прознају као врсног забављача и свирача на његовом омиљеном музичком инструменту – хармоници.

Р. ТАСИЋ

Прочитајте и...