ВОЈКАН КРСТИЋ СА СПАСИЛАЧКИМ ЦЕНТРОМ СРБИЈЕ СПРЕМАН ДА ПОМОГНЕ ПЕТРИЊИ

Спасилачки центар Србије је понудио помоћ Републици Хрватској коју је прије три дана потресао јак земљотрес направивши велику материјалну штету и  велики број погинулих.

Спасилачки центар Србије је након разговора са Дирекцијом цивилине заштите Републике Хрватске понудио помоћ у људству  односно .спасиоцима, као и  у слању тешке механизације са тимом чија је ужа специјалност чишћење рушевина.

Крстић са спасиоцима

Република Хрватска се захвалила на великој и несебичној помоћи Спасилацком центру Србије и њиховој земљи Републици Србији у овим по њих заиста тешким моментима и уколико им у наредним сатима буде потребна помоћ, активираће специјалистичку јединицу Спасилачког центра Србије за чишћење рушевина.

Начелник Спасилачког центра Србије Војкан Крстић, је у своје лично име и у име Спасилачког центра Србије изјавио саучешће породицама погинулих као и свим грађанима Републике Хрватске на великим губицима и страшној катастрофи која их је погодила.

Тимови Спасилачког центра Србије су у приправности и спремни да одмах крену када им се упути позив од стране Управе  Цивилне заштите Републике Хрватске.

В. В.

Прочитајте и...